Sari la conținut

Listă adrese Bucureşti

Download SAMPLE gratuit:
Adrese Bucuresti .xlsx (60 adrese)

Cumpără baza de date completă:

Această bază de date NU este creată de mine dar o ofer la vânzare pe site-ul meu pentru că avem nevoie de ea, iar autorul original e necunoscut.

Conţine strada, numărul, sectorul, codul poştal, latitudinea şi longitudinea. NU conţine numărul blocului sau alte detalii precum numărul de apartamente sau anul construcţiei blocului, detalii incluse în baza de date a blocurilor pe care am creat-o EU pentru Bucureşti, Ploieşti, Târgovişte, cu plan de extindere către alte oraşe în viitor.

Notă: coordonatele GPS sunt puse pe bordura străzilor, nu pe clădiri, în special în cartierele comuniste sunt câteva blocuri şi la 100 metri de stradă.

De unde am datele

În 2019 am angajat un programator din India să îmi facă script-uri de web scraping în Python, el susţinea că a realizat peste 80 baze de date iar timp de 1 lună mă stresa că are nevoie de bani şi vrea să îmi vândă pe $100 tot portofoliul lui, în care menţiona nişte nume de baze de date care n-aveau nici o utilitate pentru mine. La un moment dat i-am dat banii şi mi-a trimis 86 baze de date în mărime totală de 10+ GB.

S-a dovedit a fi un ESCROC (mincinos), majoritatea bazelor de date pe care el susţinea că le-a creat cu scripturi în Python erau de fapt disponibile pe diverse site-uri unde studenţii fac schimb de lucrări (el descărca gratuit şi mi le vindea mie pe bani susţinănd că le-a creat el). Printre cele 86 baze de date primite de la el, majoritatea inutile, se afla această listă de 124802 adrese din Bucureşti (împreună cu alte oraşe din Europa), foarte utilă şi care nu am găsit-o nicăieri pe internet. Dacă ştie cineva care este sursa acestor date (că în mod sigur NU e el autorul) să mă contacteze, m-ar interesa să obţin date similare pentru alte oraşe din România.

Deşi NU mi se pare corect să cer bani pentru o lucrare care nu îmi aparţine, în aprilie 2020 o firmă din Bucureşti m-a contactat să mă întrebe dacă am o listă cu blocurile din sectorul 2 şi i-am arătat această bază de date dată de indianul mincinos, mi-a oferit 20 euro pe ea, după care am făcut-o publică pe site ca să o poată cumpăra oricine are nevoie de adresele stradale din Bucureşti.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *