Sari la conținut

Contact

Contactaţi-mă dacă puteţi contribui cu date la blocurile unde acestea lipsesc sau sunt greşite, cumpărare date în format Excel, sugestii pentru site, sau propuneri de colaborare.

Email: contact@teoalida.com, Facebook: teoalida.rkbSkype sau direct pe site şi anonim folosind chatul din dreapta-jos.

Site-urile personale teoalida.ro şi teoalida.com fac aproximativ 2000 vizitatori pe zi. Zilnic primesc 20-30 chaturi şi email-uri, din care unii mă plătesc pentru diverse proiecte.

HartaBlocuri.ro are câteva sute de vizitatori pe zi şi e un proiect secundar, unde 80% din cei care îmi scriu îmi pierd timpul CERÂND date fără a oferi nimic la schimb, doar 20% oferă date, doar 1% oferă bani… aşa că nu vă supăraţi dacă nu răspund rapid sau suficient de politicos / detaliat.

HartaBlocuri.ro e adeseori promovat pe grupuri de Facebook unde lumea scrie că harta nu e corectă în comentarii pe care risc să nu le văd. Rog cei care postează linkuri să menţioneze: Harta NU este 100% corectă, spuneţi autorului site-ului datele unde acestea lipsesc sau sunt greşite, pentru a le putea modifica.

Întrebări frecvente / nu deranjaţi cu mesaje gen

Aveţi anul construcţiei sau releveul blocului X?

Imaginaţi-vă cât timp aş risipi dacă aş căuta EU adresa fiecărui om care îmi scrie?

Baza de date include peste 30000 blocuri din Bucureşti, Ilfov, Prahova, Buzău, Constanţa, Dâmboviţa, Hunedoara, Iaşi, toate informaţiile pe care le deţin le puteţi consulta GRATUIT dând click pe pin-urile blocurilor: anul construirii, numărul de apartamente, riscul seismic, releveu, etc.

Pentru celelalte oraşe la care încă nu am introdus detaliile blocurilor în baza de date, puteţi întreba şi vă răspund în <1 minut dacă blocul e identic cu cele din oraşele studiate anterior.

Spune-mi anul unei case care nu are pin pe hartă

Fiecare proprietar a construit casa după placul lui, nu sunt standarde ca la blocurile comuniste unde eu mă folosesc de elemente specifice fiecărui cincinal pentru a estima anul construcţiei.

Spune-mi anul exact al blocul X, nu estimare 1970-1980

Sunteţi rugaţi să întrebaţi locatarii acelui bloc pentru un răspuns exact pe care să mi-l spuneţi pentru adăugarea pe hartă. De la mine veţi obţine doar o estimare, exceptând cazul în care blocul se află pe lista de risc / reabilitare sau un locatar anterior mi-a comunicat anul. Din păcate mulţi nu oferă informaţii decât dacă mă rog de ei (exemplu).

Pot obţine contra-cost alte informaţii?

Ce informaţii ai vrea? Dacă informaţia nu pe site / hartă, cel mai probabil nu o am, nu vă pot ajuta indiferent de suma de bani oferită.

Contra-cost puteţi obţine baza de date Excel (cu aceleaşi informaţii pe care le puteţi vizualiza gratuit pe hartă), Excel are avantajul că puteţi edita şi integra în alte aplicaţii. Planurile apartamentelor oferite gratuit ca imagine PNG se pot cumpăra în format AutoCAD DWG dacă vreţi să le modificaţi.

Puteţi face şi donaţii în PayPal.

Info blocuri

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *