Sari la conținut

Contact

Info blocuriNU deranjaţi pentru a CERE detalii despre blocuri, în special dacă nu intenţionaţi să OFERIŢI nimic la schimb!!

Dacă puteţi contribui cu date la blocurile unde acestea lipsesc sau sunt greşite, cumpăraţi date „angro” în format Excel, aveţi sugestii, reclame sau alte propuneri de colaborare, îmi puteţi scrie (anonim) pe LiveChat în colţul din dreapta-jos, sau:

Email: [email protected]
Facebook: teoalida.rkb
Skype: teoalida

Site-urile mele principale sunt teoalida.ro şi teoalida.com, împreună au 2000 vizitatori/zi, din care 20-30 persoane îmi scriu pe chat si email, unii mă PLĂTESC pentru diverse proiecte.

Site-ul HartaBlocuri.ro e un proiect secundar realizat voluntar, care a crescut rapid depăşind 2000 vizitatori/zi în 2024, din păcate 80% din cei care îmi scriu îmi pierd timpul CERÂND date fără a OFERI nimic la schimb, doar 20% oferă date, doar 1% oferă bani.

Am setat chatbot-ul să răspundă automat celor care întreabă de anul construcţiei sau riscul seismic al unui bloc. Dacă scrieţi altceva s-ar putea să vă răspund eu… nu vă supăraţi dacă nu răspund suficient de rapid, politicos, detaliat la conversaţiile initiaţe din acest site, mulţumiţi-mi că ofer informaţii gratuite prin acest site.

Unii cred că aici e un angajat plătit să răspundă la întrebări, dacă nu răspund înjură sau dau rating negativ. GREŞIT, e un proiect personal iar TU poţi face o donaţie în PayPal dacă te-a ajutat site-ul sau conversaţia cu mine.

11 commentarii

 1. rlv-urile sunt in oglinda la seria asta de 4 blocuri, coltul din stanga jos e mai lung decat cel din stanga sus

  Bloc 134 scara A, B
  45.6594,25.6241
  Oraş – Cartier: Braşov > cartier Florilor > etapa ’70
  Stradă: Strada Hărmanului nr. 70C
  Bloc: 134

  1. Am încercat să desenez ce era necesar pentru a prezenta suprafaţa utilă a fiecărui apartament. Planurile pot fi în oglindă, camerele de pe colţul blocului pot avea geamul pe celălalt perete, etc. Nu e nevoie să îmi raportaţi astfel de erori exterioare. Dacă găsiţi erori la pereţii interiori, scrieţi-mi.

 2. Daca ai fi ramas ce-ai fost la inceput.. acum erai pe cai mari.
  Problema ta a fost c-ai dat de ceva banuti si ti-ai imaginat ca asa merge treaba.
  Ti-am tot atras atentia asupra trei blocuri din Bucuresti, dar – chiar si cu indicii elocvente – vad ca nu ti-a pasat.


 3. Unde mai este profesionalismul cand ajungi sa prezinti un bloc cu trei scari(Bloc W1, 44.4336,26.1597), ca fiind cu doua scari in planul expus?!? Chiar ai ajuns sa-ti bati joc de munca depusa anterior?

  1. Căutând Bloc W1 am găsit nişte conversaţii de acum 1 an care par să aibă legătură cu tine, inclusiv un anonim care m-a ţinut de vorbă 3 ore FĂRĂ a aduce vreo contribuţie https://www.teoalida.ro/2023-01-31/ de fapt mi-a cerut să schimb planul la blocurile W1-W3 din https://www.hartablocuri.ro/planuri/1968-1972-turn-decalat-cf1.png în https://www.hartablocuri.ro/planuri/1963-1972-turn-decalat-cf1.png (ceea ce am făcut) şi a menţionat „O s-o rog (PE CINE?) sa te contacteze pentru clarificari, caci noua ne-a atras doar atentia asupra acuratetii si seriozitatii proiectelor pe care faci

   … iar acum vii tu să comentezi că planul nu e bun.
   Nu uita că hartablocuri.ro e un proiect realizat VOLUNTAR în limita timpului liber, ţinând cont că am cereri să adaug şi la alte oraşe detalii precum anul construcţiei numărul de apartamente (1 minut/bloc), desenatul durează 2 ore/plan şi nu am cum să desenez 90,000 blocuri din România, am desenat ~150 planuri generice, fiecare ataşat la zeci/sute/mii de blocuri. De aceea blocurile pot avea mai multe sau mai puţine scări decât am desenat eu. Poate dacă desenam 1 singură scară şi nu 2 nu îmi mai atrăgeai atenţia inutil.

   Unde este profesionalismul VOSTRU? Am impresia că sunteţi un grup de cel puţin 2 persoane a căror interes e să vă bateţi joc de mine, postând comentarii cu email-uri fake „[email protected]” şi iniţiând conversaţii anonime cu mesaje care par GLUME „chiar ai vorbit cu 1. Ala de are ca mail [email protected]” … Dacă îmi mai scrieţi pe chat, am rugămintea să vă introduceţi un nume (orice) ca să ştiu cine cu cine e aceeaşi persoană.

   Cu atitudinea voastră riscaţi să nu corectez harta, fiindcă atunci când mă uit prin mesaje ca să adaug contribuţiile vizitatorilor, voi „trece peste” conversaţiie lungi fară să mai observ că aţi raportat o eroare. Altădată spune-mi din primul mesaj adresa blocului şi datele pe care să le adaug/modific, exemplu: https://www.hartablocuri.ro/imagini/Contributii-Brasov.png

   1. Sunt mulți care îți apreciază harta blocurilor și pe care îî ajuți, nu lua în seamă comentariile acestor 2 idioți care caută atenție.

 4. Buna ziua. In vederea unei colaborari, va punem la dispozitie urmatoarele:

  – Tratament Impotriva Parului Carunt
  – Tratament Anticadere
  – Tratament Regenerare par
  – Tratament Impotriva Alopeciei
  – Tratament Impotriva Matretii
  – Tratament Impotriva Dermatitei

  la preturi de producator, pe un nou site oficial al Sereni Capelli, https://capelli.ro

  Scopul acestui site este ca Sereni Capelli sa directioneze catre locatia dumneavoastra fizica, clientii care nu doresc sa comande online, din varii motive.
  Dumneavoastra sa puteti solicita cantitati mici de produse, intr-un mod complet automat.
  Preturile sunt de 3 ori mai mici decat cele de raft, pentru ca dumneavoastra sa puteti testa aceste produse si sa le puteti comercializa mai departe, atat catre clientii dumneavoastra cat si catre clientii nostrii.

  Scopul este ca dumneavoastra sa va rotunjiti veniturile, in timp ce noi oferim o alternativa clientilor nostrii care doresc sa achizitioneze produsele dintr-un spatiu fizic.
  O data cu plasarea comenzii, veti primi certificatul de conformitate de la producatorul Sereni Capelli.

  NU OMITETI ca dupa plasarea comenzii sa inscrieti punctul dumneavoastra de lucru fizic, in formularul de pe site sau de pe e-mail, pentru ca noi sa directionam catre dumneavoastra clientii care doresc sa achizitioneze fizic din zona in care activati dumneavoastra.

  Va multumim si va asteptam.

 5. În sfârșit, o plajă din Navodari unde să te simți ca acasă! Plaja Ancăi m-a cucerit cu atmosfera caldă și primitoare. Gazda plajei, Anca, e mereu acolo să te întâmpine cu un zâmbet și să se asigure că ai tot ce-ți trebuie. Curățenia plajei, apa e super limpede, iar confortul șezlongurilor sunt de top. Bonus: accesibilă pentru toți! Dacă vrei o zi de relaxare la soare și voie bună, Plaja Ancăi este locul ideal

  Accesează site-ul https://cutt.ly/xw9NtAo8

 6. Buna ziua!

  In Bucuresti la str. Sachelarie Visarion nr. 2 este trecut gresit U3. Adresa cu U3 este Strada SACHELARIE VISARION nr. 8 Sector 2 1975 S+P+10E 0 1994 Mircea NEICU INCADRARE IN CATEGORIE DE URGENTA; NEINCADRATE IN CLASE DE RISC SEISMIC CORESPUNZATOARE U3

  O zi frumoasa!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *