Sari la conținut

FAQ & contact

NU deranjaţi pentru a CERE detalii despre blocuri, în special dacă nu intenţionaţi să OFERIŢI nimic la schimb.

Dacă puteţi contribui cu date la blocurile unde acestea lipsesc sau sunt greşite, cumpăraţi date „angro” în format Excel, aveţi sugestii, reclame sau alte propuneri de colaborare, îmi puteţi scrie (anonim) pe LiveChat în colţul din dreapta-jos, sau:

Email: [email protected]
Facebook: teoalida.rkb
Skype: teoalida

Site-urile mele principale sunt teoalida.ro şi teoalida.com, împreună au 2000 vizitatori/zi, din care 20-30 persoane îmi scriu pe chat si email, unii mă PLĂTESC pentru diverse proiecte.

HartaBlocuri.ro un proiect secundar realizat voluntar, unde 80% din cei care îmi scriu îmi pierd timpul CERÂND date fără a OFERI nimic la schimb, doar 20% oferă date, doar 1% oferă bani, nu vă supăraţi dacă nu răspund suficient de rapid, politicos, detaliat la conversaţiile initiaţe din acest site. Mulţumiţi-mi că ofer informaţii gratuite prin acest site.

Unii cred că aici e un angajat plătit să răspundă la întrebări, dacă nu răspund înjură sau dau rating negativ. GREŞIT, e un proiect personal iar TU poţi face o donaţie în PayPal dacă te-a ajutat site-ul sau conversaţia cu mine.

Întrebări frecvente (FAQ)

Am date care lipsesc sau sunt greşite pe hartă, cum le adaug?

Scrieţi-mi prin chatul din dreapta-jos, email, comentarii, etc. EU voi modifica în baza de date Excel, pe care le re-import pe hartă la 1-2 săptămâni în funcţie de câte informaţii noi se adună.

NU vreau să transform site-ul meu într-unul gen Wikipedia sau OpenStreetMap care poate fi editat de oricine, deoarece acurateţea va scădea.

Dacă aveţi timp liber şi abilităţi ca ale mele de a recunoaşte modelele blocurilor, vă puteţi ocupa de alte oraşe la care eu încă nu am adăugat detaliile blocurilor. Descărcaţi sample Excel şi adăugaţi datele tehnice la 10-20 blocuri din zona voastră, ca în videourile mele, eu voi verifica şi dacă sunt corecte vă invit să faceţi întregul oraş. Vă dau acces la un Google Spreadsheet şi o hartă temporară ZeeMaps care se va actualiza automat la fiecare 5 ore să vedeţi rezultatul muncii voastre.

Caut anul construcţiei sau releveul blocului X?

Imaginaţi-vă cât timp aş risipi dacă aş căuta EU adresa fiecărei persoane care îmi scrie?

Baza de date include peste 30000 blocuri din Bucureşti, Ilfov, Prahova, Buzău, Constanţa, Dâmboviţa, Hunedoara, Iaşi, toate informaţiile pe care le deţin le puteţi consulta GRATUIT dând click pe pin-urile blocurilor: anul construirii, numărul de apartamente, riscul seismic, releveu, etc.

Pentru celelalte oraşe la care încă nu am introdus detaliile blocurilor în baza de date, puteţi întreba şi dacă blocul e identic cu cele din oraşele studiate anterior, vă răspund cu intervalul de ani per model bloc.

Spune-mi anul unei CASE care nu are pin pe hartă

Fiecare proprietar a construit casa după placul lui, nu sunt standarde ca la blocurile comuniste unde elemente specifice fiecărui cincinal îmi permit să estimez anul construcţiei.

Spune-mi anul exact al blocul X, nu estimare 1970-1980

Sunteţi rugaţi să întrebaţi locatarii acelui bloc pentru un răspuns exact pe care să mi-l spuneţi pentru adăugarea pe hartă. De la mine veţi obţine doar o ESTIMARE pentru acel model de bloc, exceptând cazul în care blocul se află pe lista imobilelor cu risc / reabilitate sau un locatar anterior mi-a comunicat anul. Din păcate mulţi nu oferă informaţii decât dacă mă rog de ei (exemplu).

Pot obţine contra-cost informaţii suplimentare?

Dacă informaţia nu există pe site / hartă, cel mai probabil nu o am, nu vă pot ajuta indiferent de suma de bani oferită.

Contra-cost puteţi obţine baza de date Excel (cu aceleaşi informaţii pe care le puteţi vizualiza gratuit pe hartă), Excel are avantajul că puteţi face modificări şi integra în alte aplicaţii. Planurile apartamentelor oferite gratuit ca imagine PNG se pot cumpăra în format AutoCAD DWG dacă vreţi să le modificaţi.

Ce alte servicii oferi?

Sunt autorul a peste 100 baze de date şi peste 100 proiecte de arhitectură, îmi câştig existenta din vânzarea lor, încât nu mai simt nevoia să ofer servicii la cerere. Puteţi oferi idei de noi proiecte, iar dacă sunt suficiente persoane interesate, le voi crea şi oferi la vânzare pe site.

Fun fact: am observat idioţi care cred ca dacă am făcut voluntar baza de date a blocurilor, le pot face şi lor o bază de date gratis, apoi înjură când le spun cât costă (exemplu).

Info blocuri

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *